KIARA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KIARA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4m 24d

In shelter since

20-07-2021

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38667


Description

CATALÀ:
La Kira ha estat rescatada fa poc i estem valorant el seu caràcter i estat de salut. Serà de mida mitjana-gran o gran i, possiblement, necessiti llicència de gossos gpp quan faci els 6 mesos. Per a més informació, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fati ha sido rescatada hace poco y estamos valorando su carácter y estado de salud. Será de tamaño mediano-grande o grande y, posiblemente, necesite licencia de perros ppp cuando tenga 6 meses. Para más información, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet