CHISANAME - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHISANAME

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2m 21d

In shelter since

16-07-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38642


Description

CATALÀ:
En Chisaname és un cadellet que ens ha arribat molt espantat. Necessita amb urgència trobar una família que l'ajudi a perdre la por... Si passa massa temps a la gàbia, potser ja no confiarà mai en les persones i li espera tota una vida en un refugi... Busquem pel petit Chisaname una família amb experiència amb gats tímids, o una família que tingui moltes ganes d'ajudar un gatet amb por i que vulgui seguir les pautes que li donarem. Si voleu ajudar aquest cadellet, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
📌AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chisaname es un cachorrito que nos ha llegado muy asustado. Necesita con urgencia encontrar una familia que lo ayude a perder el miedo... Si pasa demasiado tiempo en la jaula, quizás ya no confiará nunca en las personas y le espera toda una vida en un refugio... Buscamos para el pequeño Chisaname una familia con experiencia con gatos tímidos, o una familia que tenga muchas ganas de ayudar a un gatito con miedo y que quiera seguir las pautas que le daremos. Si queréis ayudar a este cachorrito, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
📌¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet