NAMIR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NAMIR

Breed

Mestis de masti

Size

Large

Age

2y 3m 21d

In shelter since

09-07-2021

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38584


Description

CATALÀ:
Us presentem en Namir, el nostre dolç i poderós “lleó”. Fa 1 any la seva vida va donar un gir totalment inesperat: va ser llançat de matinada per sobre d'una tanca de gairebé 2 metres; els seus amos el van abandonar cruelment en una fàbrica a la setmana de començar el confinament.
La història d'en Namir segurament és la que comparteixen molts animals: passen de ser un membre més de la família a ser una molèstia. I simplement els abandonen.
En Namir va arribar a nosaltres en bones condicions físiques. S'apreciava que havia estat educat i que no era un gos que hagués estat maltractat o ignorat. Per això una vegada passat l'ensurt, li va costar poc adaptar-se. És juganer i extremadament afectuós. Li encanta el contacte amb la gent i pot conviure amb altres gossos, especialment si són femelles, sempre que es faci una presentació adequada. Sap estar tranquil a casa i gaudeix de la tranquil·litat d'una llar. Però necessita molt exercici en forma de passejos i jocs. És un gos de complexió poderosa, possiblement un encreuament entre bóxer i mastí i és molt jove. Busquem una família que li pugui oferir l'afecte i la vida que es mereix. És un gos meravellós, noble, intel·ligent i amb moltes ganes d'aprendre. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Namir, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per a poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Os presentamos a Namir, nuestro dulce y poderoso “león”. Hace 1 año su vida dio un giro totalmente inesperado: fue lanzado de madrugada por encima de una valla de casi 2 metros; sus dueños lo abandonaron cruelmente en una fábrica a la semana de empezar el confinamiento.
La historia de Namir seguramente es la que comparten muchos animales: pasan de ser un miembro más de la familia a ser molestos. Y simplemente los abandonan.
Namir llegó a nosotros en buenas condiciones físicas. Se apreciaba que había sido educado y que no era un perro que hubiera sido maltratado o ignorado. Por ello una vez pasado el susto, le costó poco adaptarse. Es juguetón y extremadamente cariñoso. Le encanta el contacto con la gente y puede convivir con otros perros, especialmente si son hembras, siempre y cuando se haga una presentación adecuada. Sabe estar tranquilo en casa y disfruta de ello. Pero necesita mucho ejercicio en forma de paseos y juegos. Es un perro de complexión poderosa, posiblemente un cruce entre bóxer y mastín y es muy joven. Buscamos una familia que le pueda ofrecer el cariño y la vida que se merece. Es un perro maravilloso, noble, inteligente y con muchas ganas de aprender. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Namir, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet