DORA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DORA

Breed

Mestís

Size

Small

Age

10y 24d

In shelter since

05-07-2021

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38559


Description

CATALÀ:
La Dora va ser recollida a una rotonda, a punt de ser atropellada. Va arribar en molt mal estat, cega d'un ullet, plena de puces i amb ulceracions. Les nostres veterinàries encara li estan fent proves per determinar quin és el seu estat de salut. Encara està força desubicada al refugi, però és una bona gosseta que es deixa fer de tot. Si voleu saber més coses de la petita Dora, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dora fue recogida en una rotonda, a punto de ser atropellada. Llegó en muy mal estado, ciega de un ojito, repleta de pulgas y varias úlceras. Nuestras veterinarias todavía le están haciendo pruebas para determinar cuál es su estado de salud. Todavía está bastante desubicada en el refugio, pero es una buena perrita que se deja hacer de todo. Si queréis saber más cosas de la pequeña Dora, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet