BORO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BORO

Breed

Pastor alemany

Size

Large

Age

4y 24d

In shelter since

28-06-2021

Color

Marró-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38523


Description

CATALÀ:
En Boro és un gos molt simpàtic, molt juganer i molt sociable, ah!, i molt actiu! Busquem per a ell una família de tarannà actiu que tingui ganes de compartir la seva vida amb un bon company de quatre potes! Qui l'adopti s'assegura un company fidel i moltes alegries! Si voleu conèixer al bo del Boro, podeu escriure preguntant per ell a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boro es un perro muy simpático, muy juguetón y muy sociable, ah!, y muy activo! Buscamos para él una familia de talante activo que tenga ganas de compartir su vida con un buen compañero de cuatro patas! Quién lo adopte se asegura un compañero fiel y muchas alegrías! Si queréis conocer al bueno de Boro, podéis escribir preguntando por él a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet