REY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

REY

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

3y 7m 23d

In shelter since

09-06-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38427


Description

CATALÀ:
En Rey és un bon gos, amb molta energia perquè encara és molt jove, però un bon gos. Sabem que ho tindrà complicat per trobar família perquè els gossos tigrats, igual que els de color negre, no agraden i poca gent s'interessa per ells, però nosaltres sabem que qui adopti al Rey tindrà un company de vida fidel. Amb altres gossos no hi té massa bona relació, però pensem que en una família, podria conviure amb femelles sociables de la seva mida i edat. Si li voleu donar una oportunitat al Rey, podeu escriure preguntant per ell a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rey es un buen perro, con mucha energía porque todavía es muy joven, pero un buen perro. Sabemos que lo tendrá complicado para encontrar familia porque los perros atigrados, igual que los de color negro, no gustan y poca gente se interesa por ellos, pero nosotros sabemos que quien adopte a Rey tendrá un compañero de vida fiel. Con otros perros no tiene muy buena relación, pero creemos que en una familia podría convivir con hembras sociables de su tamaño y edad. Si le queréis dar una oportunidad a Rey, podéis escribir preguntando por él a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet