REX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

REX

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 1m 28d

In shelter since

04-06-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38384


Description

CATALÀ:
En Rex ens va arribar juntament amb una altra gosseta, la Kira. Van ser retirats als seus antics propietaris per tenir-los desatesos. La Kira ja ha tingut la sort de ser adoptada, i ara el Rex s'ha quedat molt trist: sempre havien viscut junts... És urgent trobar pel bo del Rex una família que se l'estimi i el cuidi, especialment ara que s'ha quedat sol: ens trenca el cor veure la tristesa en els seus ulls... És un gos molt bo! Si us plau, si li podeu donar una oportunitat al Rex, pregunteu per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rex nos llegó junto con otra perrita, Kira. Fueron retirados a sus antiguos propietarios por tenerlos desatendidos. Kira ya ha tenido la suerte de ser adoptada, y ahora Rex se ha quedado muy triste: siempre habían vivido juntos... Es urgente encontrar para el bueno de Rex una familia que lo quiera y lo cuide, especialmente ahora que se ha quedado solo: nos rompe el corazón ver la tristeza en sus ojos... ¡Es un perro muy bueno! Por favor, si le podéis dar una oportunidad a Rex, preguntad por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet