REX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

REX

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 7d

In shelter since

04-06-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

38384


Description

CATALÀ:
En Rex és un gos molt carinyós que sempre vol estar prop dels cuidadors i de la gent en la qual confia. És un gos noble amb un passat difícil a la seva esquena. Necessita un entorn tranquil per a viure i, sobretot, necessita sortir d'una gàbia... Ens va arribar sense socialitzar i amb moltes pors, però ara ja fa temps que està amb nosaltres i ha normalitzat moltes coses, s'ha socialitzat amb l'exterior i amb les persones i voluntaris que venen al refugi. Però al pobre Rex li falta el més important: necessita la seguretat i la calidesa d'una llar per a poder començar a viure i sentir-se feliç i segur... Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rex es un perro muy cariñoso que siempre quiere estar cerca de los cuidadores y de la gente en la que confía. Es un perro noble con un pasado difícil a su espalda. Necesita un entorno tranquilo para vivir y, sobre todo, necesita salir de una jaula... Nos llegó sin socializar y con muchos miedos, pero ahora ya lleva un tiempo con nosotros y ha normalizado muchas cosas, se ha socializado con el exterior y con las personas y voluntarios que vienen al refugio. Pero al pobre Rex le falta lo más importante: necesita la seguridad y la calidez de un hogar para poder empezar a vivir y sentirse feliz y seguro... Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet