DOLCE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

DOLCE

Breed

Mestis siames

Size

Medium

Age

4y 18d

In shelter since

01-06-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38364


Description

CATALÀ:
MOLT URGENT!!! En Dolce és un gat siamés boníssim! No para de buscar-nos per demanar i donar carícies. És molt bo i no volem que perdi el seu caràcter per estar massa temps a un refugi... Ja no és un cadell, però necessita molt una família... A més a més, no li agraden els altres gats i ho està passant molt malament a la gatera... Ja hem tingut altres siamesos, i sabem que si passa massa temps, entristeixen i emmalalteixen....Si esteu pensant en adoptar, val la pena que vingueu a conèixer el bo del Dolce: us enamorareu d'ell segur! Pregunteu per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
MUY URGENTE!!! Dolce es un gato siamés buenísimo! No para de buscarnos para pedir y dar caricias. Es muy bueno y no queremos que pierda su carácter por estar demasiado tiempo en un refugio... Ya no es un cachorro, pero necesita mucho una familia... Además, no le gustan los otros gatos y lo está pasando muy mal en la gatera... Ya hemos tenido otros siameses, y sabemos que si pasa demasiado tiempo, entristecen y enferman....Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que vengáis a conocer al bueno de Dolce: os enamoraréis de él seguro! Preguntad por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet