DOLCE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

DOLCE

Breed

Mestis siames

Size

Medium

Age

4y 3m 25d

In shelter since

10-07-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38364


Description

CATALÀ:
MOLT URGENT!!! En Dolce és un gat siamès boníssim! No para de buscar-nos per demanar i donar carícies. És molt bo i no volem que perdi el seu caràcter per estar massa temps a un refugi... Ja no és un cadell, però necessita molt una família... A més a més, no li agraden els altres gats i ho està passant molt malament a la gatera... Ja hem tingut altres siamesos, i sabem que si passa massa temps, entristeixen i emmalalteixen... Per posar-li les coses més difícils al pobre Dolce, està en tractament per una rinitis crònica d'origen víric amb infecció secundària, i l'estrès d'un refugi no ajuda gens en el seu procés de curació. Si esteu pensant en adoptar, val la pena que vingueu a conèixer el bo del Dolce: us enamorareu d'ell segur! Pregunteu per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
MUY URGENTE!!! Dolce es un gato siamés buenísimo! No para de buscarnos para pedir y dar caricias. Es muy bueno y no queremos que pierda su carácter por estar demasiado tiempo en un refugio... Ya no es un cachorro, pero necesita mucho una familia... Además, no le gustan los otros gatos y lo está pasando muy mal en la gatera... Ya hemos tenido otros siameses, y sabemos que si pasa demasiado tiempo, entristecen y enferman... Para ponerle las cosas más difíciles al pobre Dolce, está en tratamiento por una rinitis crónica de origen vírico con infección secundaria, y el estrés de un refugio no ayuda nada en su proceso de curación. Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que vengáis a conocer al bueno de Dolce: os enamoraréis de él seguro! Preguntad por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet