Larry - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

Larry

Breed

creuat

Size

Large

Age

8y 4m 4d

In shelter since

17-04-2015

Color

gris i negre

Country

Spain

City/Town

Caldes de Montbui

Registration number

58


Description

Larry és un gos amb un passat molt dur. És nascut al 2013 i va començar la seva nova vida amb nosaltres a l’Abril del 2015.
Va créixer a una casa amb una família gens bona on el van maltractar física i psicològicament durant temps... Per aquest motiu es un gos amb unes inseguretats i pors bastant accentuades cap als humans. Tot i així, s’ha de dir, que és un gran gos amb un potencial que pocs veuen, ha millorat un món sencer des que està amb nosaltres. A dia d’avui té vincle amb varies persones, surt de passeig amb diferents voluntaris i conviu amb un altre gos. La seva qualitat de vida ha millorat notablement i la seva actitud també.
La seva relació amb els homes es una mica més complicada que amb les dones, tot i que donant-li una mica d’espai i temps acaba confiant.
Als passejos no sol presentar problemes i es sociable amb gossos mascles i femelles.
Per a ell demanaríem una casa sense nens, més que res perquè sabem que es molt més complicat respectar distàncies amb una criatura.
Només que pel temps que porta amb nosaltres i per la seva edat mereix molt mes que altres trobar algú que vulgui donar-li aquesta grandíssima oportunitat per saber que el món no ha de ser pas tan dolent...que sempre es pot tornar a confiar i que és capaç d’acabar la seva vida a una llar calentona i confortable.
El seu estat de salut és molt bo, positiu a leishmània però amb uns nivells molt baixets i totalment controlada.


My temporary Home:
Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet