KYRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KYRA

Breed

Mestis de boxer

Size

Medium

Age

6y 3m 19d

In shelter since

30-04-2021

Color

Canyella

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38249


Description

CATALÀ:
La Kyra és una gossa molt bona, i ha acabat a un refugi d'animals per culpa de la situació de desempar en la qual, per desgràcia, acaben algunes persones. El seu amic humà s'ha quedat sense casa, depenent de benestar social, i amb tot el dolor del món l'ha hagut de donar en adopció... Ara nosaltres hem de fer tot el possible perquè la bona de la Kyra trobi una nova família que l'estimi tant com l'han estimat fins ara... És una gossa de caràcter tranquil, carinyosa i obedient, i el que més li agrada del món són les carícies i jugar a la pilota. És una mica gelosa, per la qual cosa es recomana com a gossa única. Fora d'això, us podem assegurar que qui l'adopti tindrà una companya de vida fantàstica. Si voleu conèixer a la bona de la Kyra, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kyra es una perra muy buena, y ha acabado en un refugio de animales por culpa de la situación de desamparo en la cual, por desgracia, acaban algunas personas. Su amigo humano se ha quedado sin casa, dependiendo de bienestar social, y con todo el dolor del mundo la ha tenido que dar en adopción... Ahora nosotros tenemos que hacer todo lo posible para que la buena de Kyra encuentre una nueva familia que la quiera tanto como la han querido hasta ahora... Es una perra de carácter tranquilo, cariñosa y obediente, y lo que más le gusta del mundo son las caricias y jugar a la pelota. Es un poco celosa, por lo que se recomienda como perra única. Por lo demás, os podemos asegurar que quién la adopte tendrá una compañera de vida fantástica. Si queréis conocer a la buena de Kyra, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet