LINA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LINA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 1m 7d

In shelter since

26-04-2021

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38238


Description

CATALÀ:
La Lina és una gateta preciosa que van abandonar a una colònia i que, quan la vam recollir, estava totalment paralitzada de la por... De mica en mica va agafant confiança amb nosaltres i ara, si et coneix, es relaxa i li agrada que li facin carícies. Busquem per a ella una família que li vulgui retornar la llar que mai hauria d'haver perdut, i que entengui que la pobra Lina necessitarà una mica de temps i molt d'amor per tornar a ser feliç... Si li voleu donar una segona oportunitat a la preciosa Lina, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lina es una gatita preciosa que abandonaron en una colonia y que, cuando la recogimos, estaba totalmente paralizada del miedo... Poco a poco va cogiendo confianza en nosotros y ahora, si te conoce, se relaja y le gusta que le hagan caricias. Buscamos para ella una familia que le quiera devolver el hogar que nunca tendría que haber perdido, y que entienda que la pobre Lina necesitará un poco de tiempo y mucho amor para volver a ser feliz... Si le queréis dar una segunda oportunidad a la preciosa Lina, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet