TULA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TULA

Breed

mestis

Size

Medium

Age

8y 29d

In shelter since

20-04-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38227


Description

CATALÀ:
La Tula és una altra d'aquelles gossetes que ha passat de mà en mà fins a acabar a la protectora. És una gosseta amb un caràcter fantàstic amb les persones i sabem que té una bona relació amb nens. Això sí, no tolera els altres gossos. És una gosseta que ja comença a ser gran i necessita trobar per fi una família definitiva que la cuidi i l'estimi molt. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tula es otra de aquellas perritas que ha pasado de mano en mano hasta acabar en la protectora. Es una perrita con un carácter fantástico con las personas y sabemos que tiene una buena relación con niños. Eso sí, no tolera a los otros perros. Es una perrita que ya empieza a ser mayor y necesita encontrar por fin una familia definitiva que la cuide y la quiera mucho. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet