TARIS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TARIS

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

4y 2m 25d

In shelter since

05-03-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38128


Description

CATALÀ:
La Taris és una gosseta preciosa, però ha d'haver tingut una vida molt dura, perquè està plena de pors... Busquem per a ella una família que estigui disposada a treballar totes aquestes pors amb ajuda d'educadors professionals. La preciosa Taris no és un cas fàcil, però estem segurs que trobarem per a ella una família que la vulgui ajudar. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Taris es una perrita preciosa, pero tiene que haber tenido una vida muy dura, porque está llena de miedos... Buscamos para ella una familia que esté dispuesta a trabajar todos estos miedos con ayuda de educadores profesionales. La preciosa Taris no es un caso fácil, pero estamos seguros que encontraremos para ella una familia que la quiera ayudar. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet