TARIS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TARIS

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

3y 1m 11d

In shelter since

05-03-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38128


Description

CATALÀ:
La Taris és una gosseta preciosa i encara molt joveneta. Ha arribat molt espantada, però estem segurs que de mica en mica ens guanyarem la seva confiança. És una bona gosseta amb molt de potencial que només necessita una família que se l'estimi per sempre. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Taris es una perrita preciosa y todavía muy jovencita. Ha llegado muy asustada, pero estamos seguros de que poco a poco nos ganaremos su confianza. Es una buena perrita con mucho de potencial que solo necesita una familia que la quiera mucho. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet