SHINO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SHINO

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Large

Age

4y 6m 24d

In shelter since

09-01-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37963


Description

CATALÀ:
En Shino no ha tingut una vida fàcil... Va arribar completament terroritzat, fins al punt que ens era impossible apropar-nos a ell... A poc a poc, amb ajuda de "xuxes" ens l'hem anat guanyant. Ara el Shino es posa content quan ens veu, ens busca les xuxes que sap que portem i se'l veu content quan és amb nosaltres. I ja ha començat a sortir a passejar amb voluntaris! Sabem que el pobre Shino no ho tindrà gens fàcil per trobar una família: malgrat que a nosaltres ja ens coneix, continua essent un gos força desconfiat, i necessitarem trobar per a ell una família que es vulgui comprometre, que el vulgui ajudar a poder ser un gos feliç i content.... Si el podeu ajudar, si us plau, escriviu a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Shino no ha tenido una vida fácil... Llegó completamente aterrorizado, hasta el punto que nos era imposible acercarnos a él... Poquito a poco, con ayuda de "chuches" nos lo hemos ido ganando. Ahora Shino se pone contento cuando nos ve, nos busca las chuches que sabe que llevamos y se le ve contento cuando está con nosotros. ¡Y ya ha empezado a salir a pasear con voluntarios! Sabemos que el pobre Shino no lo tendrá nada fácil para encontrar una familia: aunque a nosotros ya nos conoce, continúa siendo un perro muy desconfiado, y necesitaremos encontrar para él una familia que se quiera comprometer, que lo quiera ayudar a poder ser un perro feliz y contento.... Si lo podéis ayudar, por favor, escribid a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet