MANITÚ - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MANITÚ

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 18d

In shelter since

02-01-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

37943


Description

CATALÀ
En Manitú és un gatet una mica tímid d'entrada, però quan et coneix és molt carinyós i no para de ronquejar. El pobre Manitú ens va arribar atropellat, amb una ferida a la barbeta i amb una fractura d'húmer que hem hagut d'operar. És urgent trobar per a ell una casa d'acollida des de la qual es pugui recuperar de la intervenció (serien uns dos mesos de recuperació), tot i que l'ideal seria trobar per a ell una família que el volgués cuidar per sempre. Si el podeu acollir o, millor encara, adoptar, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Manitú es de entrada un gatito un poco tímido, pero cuando te conoce es muy cariñoso y no para de ronronear. El pobre Manitú nos llegó atropellado, con una herida en la barbilla y con una fractura de húmero que hemos tenido que operar. Es urgente encontrar para él una casa de acogida desde la que se pueda recuperar de la intervención (serían unos dos meses de recuperación), aunque lo ideal sería encontrar para él una familia que lo quisiera cuidar para siempre. Si le podéis acoger o, mejor todavía, adoptar, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet