GANER - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GANER

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7m 6d

In shelter since

31-12-2020

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

37936


Description

CATALÀ:
En Ganer és un gat encara molt jovenet. Ha donat positiu al virus de la leucèmia felina i, per tant, recomanem que visqui sol o que ho faci amb altres gats també positius a aquest virus. És una mica tímid, però molt bo! Si li vols donar una oportunitat, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ganer es un gato muy jovencito. Ha dado positivo al virus de la leucemia felina y, por lo tanto, recomendamos que viva solo o que lo haga con otros gatos también positivos a este virus. Es un poco tímido, pero muy bueno! Si le quieres dar una oportunidad, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet