LAYKA

Hello! My name is

LAYKA

Breed
Mestis
Size
Large
Age
6y 5m 23d
In Shelter Since
18-3-2022
Color
Blanc-Marró
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
37913

Description
CATALÀ:
Layka és una gosseta tranquil·la i sociable, a més és afectuosa i noble amb les persones. Necessita una llar i deixar enrere les reixes del refugi. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Layka es una perrita tranquila y sociable, además es cariñosa y noble con las personas. Necesita un hogar y dejar atrás las rejas del refugio. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!