LAYKA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAYKA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 4m 6d

In shelter since

23-12-2020

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37913


Description

CATALÀ:
La Layka és una gosseta que ha acabat a la protectora per problemes greus de salut del seu propietari. Fa poquet que és amb nosaltres i està molt espantada i molt desubicada... La pobra Layka no entén què està passant... Des de la protectora farem tot el possible per ella, però l'única cosa que la pot ajudar de debò és tenir de nou una família i una llar... Per si no en tingués prou amb la seva situació, la bona de la Layka pateix un problema crònic de pell de base al·lèrgica, una afecció que no es pot curar, però que es pot controlar molt bé amb la medicació adequada. Per aquest problema de pell, la Layka forma part de la campanya dels que ningú vol per malaltia, per la qual cosa podrem atendre a la Layka pel seu problema al nostre espai veterinari a preu reduït, donat que els medicaments pel seu problema solen ser bastant cars. Si li podeu donar una segona oportunitat a una gosseta que ho està passant molt malament, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Layka es una perrita que ha acabado en la protectora por problemas graves de salud de su propietario. Lleva poco tiempo con nosotros y está muy asustada y muy desubicada... La pobre Layka no entiende qué está pasando... Desde la protectora haremos todo lo posible por ella, pero lo único que la puede ayudar de verdad es tener de nuevo una familia y un hogar... Por si no tuviera bastante con su situación, la buena de Layka tiene un problema crónico de piel de base alérgica, una afección que no se puede curar, pero que se puede controlar muy bien con la medicación adecuada. Por este problema de piel, Layka forma parte de la campaña de los que nadie quiere por enfermedad, por lo cual podremos atender a la Layka por su problema en nuestro espacio veterinario a precio reducido, dado que los medicamentos para su patología suelen ser bastante caros. Si le podéis dar una segunda oportunidad a una perrita que lo está pasando muy mal, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet