LAYKA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAYKA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

4y 9m 19d

In shelter since

18-03-2022

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37913


Description

CATALÀ:
Layka és una gosseta tranquil·la i sociable, a més és afectuosa i noble amb les persones. Necessita una llar i deixar enrere les reixes del refugi. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Layka es una perrita tranquila y sociable, además es cariñosa y noble con las personas. Necesita un hogar y dejar atrás las rejas del refugio. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet