TRASTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TRASTO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 8m 29d

In shelter since

03-12-2020

Color

Canyella-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37823


Description

CATALÀ:
En Trasto és un gos molt jovenet que va créixer en un hort. Tenia família, però van renunciar a ell. No volem entrar en els motius, només volem trobar pel Trasto una família que se l'estimi i el cuidi molt. És un gos molt actiu i carinyós que adora estar acompanyat, i si passa massa temps al refugi, temem que s'entristeixi i acabi perdent el seu caràcter jovial... En Trasto ha donat positiu en leishmània, però està controlada i té al davant una vida molt llarga i molt feliç si troba una família que li vulgui donar una veritable llar. Si li voleu donar una segona oportunitat a un gos que se la mereix molt, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. És un gos realment bo!

🛑 Notes a tenir en compte per una adopció feliç pel Trasto i per la família 🛑
⭕Sabem que ha viscut en un terreny, pel que no podem calcular les dificultats d'adaptació en un pis.
⭕Li encanta jugar, però si s'excita molt es descontrola. Li cal doncs un joc moderat.
⭕Pel seu caràcter pensem que és apte amb nens, però supervisant sempre la interacci´entre els nens i el Trasto, perquè té un nivell d'energia alt i juga molt amb la boca
⭕Adoptant ideal: parelles joves i actives.

🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Trasto es un perro muy jovencito que creció en un huerto. Tenía familia, pero renunciaron a él. No queremos entrar en los motivos, sólo queremos encontrar para él una familia que lo quiera y lo cuide. Es un perro muy activo y cariñoso que adora estar acompañado, y si pasa demasiado tiempo en el refugio, tememos que entristezca y acabe perdiendo su carácter jovial... Trasto ha dado positivo en leishmania, pero está controlada y tiene una vida muy larga y muy feliz por delante si encuentra una familia que le quiera dar un verdadero hogar. Si le queréis dar una segunda oportunidad a un perro que se la merece mucho, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Esun perro realmente bueno!

🛑 Notas a tener en cuenta para una adopción feliz para Trasto y para la familia 🛑
⭕Sabemos que ha vivido en un terreno, peor lo que no podemos calcular las dificultades de adaptación en un piso.
⭕Le encanta jugar, pero si se excita mucho se descontrola. Necesita un juego moderado.
⭕Por su carácter pensemos que es apto con niños, pero supervisando la interacción entre los niños y Trasto, porque tiene un nivel de energía alto y juega mucho con la boca
⭕Adoptante ideal: parejas jóvenes y activas.

🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet