TRASTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TRASTO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 5m 18d

In shelter since

03-12-2020

Color

Canyella-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37823


Description

CATALÀ:
En Trasto és un gos molt jovenet que va créixer en un hort. Tenia família, però van renunciar a ell. No volem entrar en els motius, només volem trobar pel Trasto una família que se l'estimi i el cuidi molt. És un gos molt carinyós que adora estar acompanyat, i si passa massa temps al refugi, temem que s'entristeixi i acabi perdent el seu caràcter jovial... En Trasto ha donat positiu en leishmània, però està controlada i té al davant una vida molt llarga i molt feliç si troba una família que li vulgui donar una veritable llar. Si li voleu donar una segona oportunitat a un gos que se la mereix molt, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Trasto es un perro muy jovencito que creció en un huerto. Tenía familia, pero renunciaron a él. No queremos entrar en los motivos, sólo queremos encontrar para él una familia que lo quiera y lo cuide. Es un perro muy cariñoso que adora estar acompañado, y si pasa demasiado tiempo en el refugio, tememos que entristezca y acabe perdiendo su carácter jovial... Trasto ha dado positivo en leishmania, pero está controlada y tiene una vida muy larga y muy feliz por delante si encuentra una familia que le quiera dar un verdadero hogar. Si le queréis dar una segunda oportunidad a un perro que se la merece mucho, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet