TOMY ara MANOLO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TOMY ara MANOLO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

9y 10m 20d

In shelter since

16-11-2020

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

37760


Description

CATALÀ:
En Tomy ara Manolo va ser rescatat juntament amb dos gossos més, en Peque i el Vida, d'una situació d'abandonament i deixadesa absolutes. Vivien sols en un hort, completament desatesos. No només ens van arribar en un estat lamentable, sinó que a més a més tenen moltíssima por de la gent. No són agressius, però el pànic que tenen a ser tocats són una mostra clara que mai han sigut tractats amb amor... Tant en Manolo com en Peque i el Vida, necessiten famílies que tinguin ganes d'ajudar un gos que ho necessiti molt, i que es vulguin implicar i tinguin el temps i la paciència de seguir unes pautes per ajudar-los a confiar en les persones i tenir l'oportunitat de ser gossos feliços. Si voleu ajudar al Manolo, al Peque o al Vida, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tomy ahora Manolo fue rescatado junto con dos perros más, Peque y Vida, de una situación de abandono y dejadez absolutas. Vivían solos en un huerto, completamente desatendidos. No sólo nos llegaron en un estado lamentable, sino que además tienen muchísimo miedo de la gente. No son agresivos, pero el pánico que tienen a ser tocados son una muestra clara que nunca han sido tratados con amor... Tanto Manolo como Peque y Vida, necesitan familias que tengan ganas de ayudar a un perro que lo necesite mucho, y que se quieran implicar y tengan el tiempo y la paciencia de seguir unas pautas para ayudarlos a confiar en las personas y darles la oportunidad de ser perros felices. Si queréis ayudar a Manolo, a Peque o a Vida, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet