hello! my name is

LISA

Breed

Mestis de masti

Size

Large

Age

4y 27d

In shelter since

15-11-2020

Color

Negre-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37758


Description

CATALÀ:
La Lisa és aquesta preciosa gosseta de mida gran, molt bona amb les persones i divertida. Li encanta jugar amb pilotes. Amb gossos mascles té bona convivència (mentre que no siguin de mida petita, no li agraden). La Lisa mereix trobar una llar a on l'estimin molt! Si vols saber més d'ella, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lisa es esta preciosa perrita de tamaño grande, muy buena con las personas y muy divertida. Le encanta jugar con pelotas. Con perros machos tiene buena convivencia (siempre que no sean de tamaño pequeño, no le gustan). Lisa merece encontrar un hogar en donde la quieran mucho! Si quieres saber más sobre ella escribe a [email protected] con tu teléfono.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet