DASH - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DASH

Breed

Mestís

Size

Large

Age

2y 5m 10d

In shelter since

15-02-2021

Color

Marró clar-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37734


Description

CATALÀ
En Dash és un gos amb moltíssima energia. És molt jove i és normal que tingui tant de nervi, però ser abandonat i acabar en un refugi d'animals tampoc ajuda a tenir calma. En Dash no fa massa que és amb nosaltres i esperem que amb una miqueta de temps es calmarà una mica. Estem segurs que amb una família que li donés l'exercici i el joc necessari, el pobre Dash seria molt feliç i no es mostraria tan nerviós... S'ha de tenir en compte la manipulació en determinats moments, no l'accepta massa bé (segurament per inseguretat). Un bon gos que necessita molt trobar una família... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Dash es un perro con muchísima energía. Es muy joven y es normal que tenga tanto nervio, pero ser abandonado y acabar en un refugio de animales tampoco ayuda a tener calma. Dash lleva poco con nosotros y esperamos que con un poquito de tiempo se calmará un poco. Estamos seguros que con una familia que le dé el ejercicio y el juego necesario, el pobre Dash será muy feliz y no se mostrará tan nervioso... Se ha de tener en cuenta la manipulación en ciertos momentos, no la acepta muy bien (seguramente por inseguridad). Un buen perro que necesita mucho encontrar una familia... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet