KANI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KANI

Breed

Mestis p.alemany

Size

Large

Age

12y 6m 14d

In shelter since

30-10-2020

Color

Negre-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37707


Description

CATALÀ:
En Kani és un gos tranquil, insegur amb persones desconegudes i amb por als altres gossos. Necessita una llar, lluny dels sorolls i l'aldarull d'una gran ciutat.
Aquest vellet, ple de dolors articulars, ha estat quatre anys pendent d'un procediment judicial, per la qual cosa no s'ha pogut donar en adopció. Però per fi s'ha alliberat i ja podem buscar pel pobre Kani la família que tant necessita... Busquem per a ell a algú que vulgui cuidar-lo el temps que li quedi de vida i pugui compensar la trista vida que va viure abans de ser rescatat i els 4 anys que li ha tocat viure entre reixes...
És un gos insegur, però res exagerat. Si el veniu a conèixer se us facilitaran unes pautes de comportament, senzilles, perquè la família sàpiga acompanyar-lo i ajudar-lo a viure tranquil. Podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kani es un perro tranquilo, inseguro con personas desconocidas y con miedo a perros. Necesita un hogar lejos de los ruidos y el barullo de una gran ciudad.
Este viejito, lleno de dolores articulares, ha estado 4 años pendiente de un procedimiento judicial, por lo que no se ha podido dar en adopción. Pero por fin se ha liberado y ya podemos buscar para el pobre Kani la familia que tanto necesita...Buscamos para él a alguien que quiera cuidarlo el poquito tiempo que le quede de vida y le compense la triste vida que ha tenido antes y los 4 años que le ha tocado vivir entre rejas...
Es un perro inseguro, pero nada exagerado. Si venís a conocerlo se os facilitaran unas pautas de comportamiento, sencillas, para que la familia sepa acompañarlo y ayudarlo a vivir tranquilo. Podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet