hello! my name is

HERMES

Breed

Mestis

Size

Large

Age

8m 27d

In shelter since

29-10-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37698


Description

CATALÀ:
L'Hermes és un gos molt jovenet, i molt divertit. Si no et coneix, és una miqueta desconfiat, però amb quatre carícies te'l guanyes i passa a ser un gosset encantador. Una mica "brutote", ens diu la seva cuidadora, però normal perquè encara és molt jovenet A més a més te una relació fantàstica amb els altres gossos. Si voleu conèixer a l'Hermes, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hermes es un perro muy jovencito, y muy divertido. Si no te conoce es un poquito desconfiado, pero con cuatro caricias te lo ganas y pasa a ser un perrito encantador. Un poco "brutote", nos dice su cuidadora, pero normal porque todavía es muy jovencito Además tiene una relación fantástica con los otros perros. Si queréis conocer a Hermes, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet