hello! my name is

DRAGO

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

3y 1m 1d

In shelter since

30-09-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37600


Description

CATALÀ
En Drago fa molt poquet que és amb nosaltres. Ens va arribar amb molta por, molt bloquejat, i per ara segueix amb la seva por a tot i a tothom.... No sabem quin pot haver estat el seu passat, però no sembla que hagi estat gens bo... Des de la protectora farem tot el possible per ajudar-lo a fer que torni a confiar en les persones... Si voleu més informació sobre en Drago, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Drago lleva muy poquito con nosotros. Nos llegó con mucho miedo, muy bloqueado, y por ahora sigue con su miedo a todo y a todo el mundo.... No sabemos cuál puede haber sido su pasado, pero no parece que haya sido nada bueno... Desde la protectora haremos todo lo posible para ayudarlo a que vuelva a confiar en las personas... Si queréis más información sobre Drago, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet