hello! my name is

TRASTO

Breed

Mestis de teckel

Size

Small

Age

7y 6m 27d

In shelter since

29-09-2020

Color

Tricolor

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37597


Description

CATALÀ
En Trasto és un mestís de Teckel que ha tingut una vida molt dura... El vam rescatar d'un propietari que el tenia en unes condicions lamentables... La vida que ha tingut en Trasto ha fet d'ell una ànima lliure al que no li agrada gens que el manipulin, però si va al seu aire, és un gos força confiat amb la gent. Amb els altres gossos hi té una relació realment bona. Important! Millor una família sense nens, perquè no tolera que l'atabalin massa... En Trasto és un bon gos, però necessitarà un temps d'adaptació per comprendre què esperen d'ell en una vida en família. Si li voleu donar una oportunitat al Trasto, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Trasto es un mestizo de Teckel que ha tenido una vida muy dura... Lo rescatamos de un propietario que lo tenía en unas condiciones lamentables... La vida que ha tenido Trasto ha hecho de él un alma libre, y no le gusta nada que lo manipulen, pero si va a su aire, es un perro bastante confiado con la gente. Con los otros perros tiene una relación realmente buena.¡ Importante! Mejor una familia sin niños, porque no tolera que lo agobien demasiado... Trasto es un buen perro, pero necesitará un tiempo de adaptación para comprender qué esperan de él en una vida en familia. Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet