hello! my name is

BINGO

Breed

Mestis p.alemany

Size

Large

Age

2y 3m 25d

In shelter since

28-09-2020

Color

Negre-Foc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37589


Description

CATALÀ
En Bingo el vam trobar perdut juntament amb el que sembla el seu germà, en Triumf. Són dos gossos amb un caràcter molt jovial i tots dos són molt sociables, tant amb les persones com amb els altres gossos. Busquem pel Bingo una família que tingui ganes de tenir un company de quatre potes inseparable per compartir vida i aventures. Si esteu pensant en adoptar, val la pena que el conegueu! Podeu preguntar pel bo del Bingo escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!


ESPAÑOL
A Bingo lo encontramos perdido junto con el que parece su hermano, Triumf. Son dos perros con un carácter muy jovial y los dos son muy sociables, tanto con las personas como con los otros perros. Buscamos para el bueno de Bingo una familia que tenga ganas de tener un compañero de cuatro patas inseparable para compartir vida y aventuras. Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que lo conozcáis! Podéis preguntar por el bueno de Bingo escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet