hello! my name is

URCO

Breed

Podenc mitjà

Size

Medium

Age

1y 2m 27d

In shelter since

21-09-2020

Color

Marró fosc-Marró clar

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

37555


Description

CATALÀ:
L'Urco és un d'aquells casos que ens trenquen el cor... Va ser rescatat juntament amb un altre gosset, en Vito, d'un tancat on malvivien, totalment desatesos. Ens va arribar totalment ple de puces i paparres i amb una leishmània sense tractar, amb el cos ple de ferides i alopècies. Amb el tractament està molt millor de salut, però el que encara no ha superat és la seva por a les persones: tant ell com el seu germà tenen veritable pànic a les persones, tot i que amb les seves cuidadores, de mica en mica, van agafant confiança. Busquem pel pobre Urco una família que visqui en un entorn tranquil, lluny del soroll urbà, que el vulgui ajudar a superar les seves pors. Amb els altres gossos hi conviu sense cap problema. Si voleu ajudar un gosset que ho necessita molt, podeu preguntar per l'Urco escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Urco es uno de aquellos casos que nos rompen el corazón... Fue rescatado junto con otro perrito, Vito, de un cercado donde malvivían, totalmente desatendidos. Nos llegó totalmente repleto de pulgas y garrapatas y con una leishmania sin tratar, con el cuerpo lleno de heridas y alopecias. Con el tratamiento está mucho mejor de salud, pero lo que todavía no ha superado es su miedo a las personas: tanto él como su hermano tienen verdadero pánico a las personas, aunque con sus cuidadoras, poco a poco, van cogiendo confianza. Buscamos para el pobre Urco una familia que viva en un entorno tranquilo, lejos del ruido urbano, que lo quiera ayudar a superar sus miedos. Con los demás perros convive sin ningún problema. Si queréis ayudar a un perrito que lo necesita mucho, podéis preguntar por Urco escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet