CASIO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CASIO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 1m 12d

In shelter since

06-04-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37547


Description

CATALÀ
En Casio torna a viure al refugi i no volem que passi massa temps allà. Quan va arribar al refugi estava malalt però, gràcies a les nostres veterinàries, va superar la parvovirosi. A més, se li va operar de la parpella de l'ull esquerre, però fa una vida totalment normal. En Casio és un encant a casa, té bona relació amb gossos i gats i, sobretot, té molt d'amor per donar. És un gos amb energia i té certa ansietat per separació que s'haurà de treballar. Si no vols perdre l'oportunitat d'adoptar un gos 10 escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Casio vuelve a vivir en el refugio y no queremos que pase mucho tiempo allí. Cuando llegó al refugio estaba enfermo pero, gracias a nuestras veterinarias, superó la parvovirosis. Además, se le operó de un párpado del ojo izquierdo, pero hace una vida totalmente normal. Casio es un encanto en casa, tiene buena relación con perros y gatos y, sobre todo, tiene mucho amor para dar. Es un perro con energía y tiene cierta ansiedad por separación que se tendrá que trabajar. Si no quieres perder la oportunidad de adoptar a un perro 10 escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet