JAZZ - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JAZZ

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 7m 12d

In shelter since

14-09-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37528


Description

CATALÀ:
En Jazz va arribar a la protectora del tot espantat, desconfiant de tot i de tothom.... De mica en mica les seves cuidadores s'han guanyat la seva confiança i ara mateix té un vincle preciós amb elles, i també amb els voluntaris que el vénen a passejar, però al refugi ho passa molt malament, i només està tranquil quan està prop de la gent... És un gos molt jove i actiu, i per això busquem per a ell una família que tingui experiència amb gossos i que li pugui donar l’activitat que necessita. Millor sense més animals i si pot ser en un entorn tranquil, fora de la ciutat, molt millor. El que més li agrada del món és estar amb gent i jugar! Si esteu pensant en portar un gos a casa i sou capaços de mirar més enllà de les races, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jazz llegó a la protectora muy asustado, desconfiando de todo y de todo el mundo.... Poco a poco sus cuidadoras se han ganado su confianza y ahora mismo tiene un vínculo precioso con ellas, y también con los voluntarios que lo vienen a pasear, pero en el refugio lo pasa muy mal, y sólo está tranquilo cuando está cerca de la gente... Es un perro muy joven y activo, y por eso buscamos para él una familia que tenga experiencia con perros y que le pueda dar la actividad que necesita. Mejor sin más animales y si puede ser en un entorno tranquilo, fuera de la ciudad, mucho mejor. ¡Lo que más le gusta del mundo es estar con gente y jugar! Si estáis pensando en traer un perro a casa y sois capaces de mirar más allá de las razas, podéis preguntar por Jazz escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet