JAZZ - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JAZZ

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 4m 3d

In shelter since

14-09-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37528


Description

CATALÀ:
En Jazz no només és un gos guapíssim, sinó que a més a més té un caràcter boníssim amb les persones: es nota que està acostumat a estar amb gent... No entenem com algú pot haver abandonat un gos com ell... Si esteu pensant en portar un gos a casa i sou capaços de mirar més enllà de les races, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jazz no sólo es un perro guapísimo, sino que además tiene un carácter buenísimo con las personas: se nota que está acostumbrado a estar con gente... No entendemos como alguien puede haber abandonado un perro como él... Si estáis pensando en traer un perro a casa y sois capaces de mirar más allá de las razas, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet