JAZZ - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JAZZ

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 11m 18d

In shelter since

14-09-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

37528


Description

CATALÀ:
En Jazz va arribar a la protectora del tot espantat, desconfiant de tot i de tothom... De mica en mica les seves cuidadores s'han guanyat la seva confiança, i ara mateix té un vincle preciós amb elles, i també amb els voluntaris que el vénen a passejar, però al refugi ho passa molt malament, i només està tranquil quan està prop de la gent que coneix... És un gos molt jove i viu amb molta ansietat el fet d'estar a una gàbia, però té un tarannà tranquil: li agrada jugar, però no és obsessiu. És un gos que es nota que no ha tingut experiències suficients ni positives amb persones ni amb gossos, ja que es tensa amb la seva presència, però estem segur@s que amb el temps i bones experiències podrà canviar. Millor una família que visqui en un entorn tranquil, fora de la ciutat. Si esteu pensant en portar un gos a casa i sou capaços de mirar més enllà de les races, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jazz llegó a la protectora muy asustado, desconfiando de todo y de todo el mundo... Poco a poco sus cuidadoras se han ganado su confianza, y ahora mismo tiene un vínculo precioso con ellas, y también con los voluntarios que lo vienen a pasear, pero en el refugio lo pasa muy mal, y solo está tranquilo cuando está cerca de la gente que conoce... Es un perro muy joven y vive con mucha ansiedad el hecho de estar en una jaula, pero tiene un talante tranquilo: le gusta jugar, pero no es obsesivo. Es un perro que se nota que no ha tenido experiencias suficientes ni positivas con personas ni con perros, ya que se tensa con su presencia, pero estamos segur@s que con el tiempo y buenas experiencias podrá cambiar. Mejor una familia que viva en un entorno tranquilo, fuera de la ciudad. Si estáis pensando en llevar un perro a casa y sóis capaces de mirar más allá de las razas, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet