hello! my name is

TRONKO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6m 21d

In shelter since

27-08-2020

Color

Gris

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37407


Description

CAT:
El preciós Tronko va ser abandonat juntament amb una gata i els seus dos cadells. És un gatet encara molt jove i té bon caràcter. El problema del Tronko és que ha donat positiu a leucèmia felina i, per això, ha de viure sol o compartir espai amb gats que també siguin positius a aquest virus. Cerquem per ell una llar on l'estimin i el cuidin molt per sempre. Si li vols donar aquesta oportunitat, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESP:
El precioso Tronko fue abandonado junto con una gata y sus dos cachorros. Es un gatito todavía muy joven y tiene buen carácter. El problema de Tronko es que ha dado positivo en leucemia felina y, por esto, ha de vivir solo o compartir espacio con gatos que también sean positivos a este virus. Buscamos para él un hogar en donde lo quieran y cuiden para siempre. Si le quieres dar esta oportunidad, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet