Oprah (Sacha) - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

Oprah (Sacha)

Breed

Creuat american stanfford

Size

Medium

Age

13y 1m 9d

In shelter since

17-10-2020

Color

Negre i blanc

Country

Spain

City/Town

Caldes de Montbui

Registration number

1015


Description

Ai la nostra estimada i velleta Sacha... La més sènior de La Prote i la primeríssima en la llista de necessitats de sortir d’aquí.
Ella va néixer al 2010 i va arribar a nosaltres a l’Octubre del 2020... Amb 10 anys pobreta! Tot i que sabent una mica de la seva vida anterior, creiem que està millor ara que abans, tristament..
Es sociable amb mascles però han de tolerar que sigui ella qui mani, a més té una edat i de tan en quan li fa mal segons quin tipus de joc, així que si ha de viure en companyia d’un altre gos hauria de tenir una energia bastant baixeta o respectar molt la calma dels altres.
Als passejos no presenta cap problema, no tiba ni reacciona amb res, realment es gaudeix molt caminant amb ella ja que per velleta que sigui té una energia súper maca.
Amb la gent es més que carinyosa, es guanya el cor de qualsevol amb només una mirada i si ja a sobre tens el plaer de passar un ratet amb ella estàs perdut.
No es apte per viure amb gats.
El tema salut, a part de l’edat, és el pes més gran per aquesta necessitat tan i tan gran de trobar una llar per acabar de passar la resta de vida que li quedi. L’hem hagut d’operar dues vegades de varis tumors i les biòpsies no van donar pas bones notícies. Ella està bé, activa i contenta, però aquests tumors amb molta probabilitat es tornaran a reproduir i té una edat ja per anar aguantant totes aquestes intervencions.
Tot l’equip volem creure que aconseguirem trobar aquesta llar que tan i tan mereix, que no acabarà els seus dies aquí per molt estimada que sigui... no es lloc.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença GPP.
El seu test de leishmània es negatiu.

Apadrinada per Esther Barba i Sandra Gonzalez


My temporary Home:
Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet