hello! my name is

SULAN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 8d

In shelter since

16-08-2020

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

37331


Description

CATALÀ:
El cas d'en Sulan és urgent. És positiu a leucèmia felina i, per això, no pot conviure amb altres gats, a no ser que siguin també positius. Va arribar fa poc al nostre refugi i, de moment, viu a una gàbia, està estressat d'estar allà, però es mostra molt bo i afectuós. Necessitem per ell adopció o acollida el més urgent possible. Si li vols donar una oportunitat, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.

ESPAÑOL:
El caso de Sulan es urgente. Él es positivo en leucemia felina y por lo tanto no puede vivir con otros gatos a menos que sean positivos también. Recientemente llegó a nuestro refugio y, por ahora, vive en una jaula, está estresado de estar allí, pero es muy bueno y cariñoso. Necesitamos adopción o acogida lo más urgente posible. Si quieres darle una oportunidad, escríbenos a [email protected] con tu teléfono.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet