hello! my name is

CANELA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 4m 19d

In shelter since

14-05-2020

Color

Marró clar-Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36854


Description

CATALÀ:
La Canela és una gossa molt joveneta, molt guapa, molt juganera, molt intel·ligent i molt divertida. Amb la gent és un encant de gosseta, i amb els altres gossos, tot i que conviu amb un mascle, és una miqueta "mandona", però amb unes bones pautes i amb una miqueta de paciència, estem segurs que podrà conviure amb un company caní. La bona de la Canela està plena de vida, i no voldríem que perdés aquesta jovialitat per estar massa temps a un refugi d'animals.... Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Canela, podeu enviar un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:
Canela es una perra muy jovencita, muy guapa, muy juguetona, muy inteligente y muy divertida. Con la gente es un encanto de perrita, y con los otros perros, aunque convive con un macho, es un poquito "mandona", pero con unas buenas pautas y con un poquito de paciencia, estamos seguros que podrá convivir con un compañero canino. La buena de la Canela está llena de vida, y no queremos que pierda esta jovialidad por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales.... Si le queréis dar una oportunidad a la preciosa Canela, podéis enviar un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet