hello! my name is

CUCU ARA SLAPY

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 9m 20d

In shelter since

16-03-2020

Color

Marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36701


Description

CATALÀ:
En Cucu és un gos boníssim amb les persones i necessita molt la companyia de la gent. Al refugi no ho està passant gens bé... Necessita URGENTMENT trobar una família amb qui ser feliç i poder sentir-se segur i estimat... Ara mateix és un dels casos més urgents que tenim a la protectora... Si li voleu donar l'oportunitat que tant necessita al bo del Cucu, podeu enviar un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cucu es un perro buenísimo con las personas y necesita mucho la compañía de la gente. En el refugio no lo está pasando nada bien... Necesita URGENTEMENTE encontrar una familia con la que ser feliz y poder sentirse seguro y querido... Ahora mismo es uno de los casos más urgentes que tenemos en la protectora... Si le queréis dar la oportunidad que tanto necesita al bueno de Cucu, podéis enviar un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet