hello! my name is

NISA ara TROIS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 6m 29d

In shelter since

12-03-2020

Color

Carey

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36691


Description

CATALÀ:
La Nisa va ser abandonada juntament amb una altra gata a una colònia. És una gata dolça i afectuosa, molt tranquil·la i perfecte per qui busqui una gata de companyia, doncs li encanta descansar a la falda de les persones i a més, és molt xerraire! És una mica espantadissa i, per això, és preferible trobar una llar sense nens ni gossos. Nisa és positiva a leucèmia i immunodeficiència felina, per això és molt urgent trobar per ella una llar definitiva on pugui viure tranquil·la. No pot conviure amb altres gats a no ser que siguin també doble positiu. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:
Nisa fue abandonada junto con otra gata en una colonia. Es una gata dulce y cariñosa, muy tranquila y perfecta para quien busque una gata de compañía, ya que le encanta descansar en el regazo de las personas, y además, ¡es muy habladora! Es un poco asustadiza y, por esto, es preferible encontrar un hogar sin niños ni perros. Nisa es positiva en leucemia e inmunodeficiencia felina, por eso es muy urgente encontrar para ella un hogar definitivo donde pueda vivir tranquila. No puede convivir con otros gatos a no ser que sean también doble positivos. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet