BOSS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOSS

Breed

Mestis de boxer

Size

Large

Age

8y 8m 11d

In shelter since

05-03-2021

Color

Blanc-tigrat gris

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

36497


Description

CATALÀ:
En Boss és un gos amb un caràcter boníssim. És molt obedient i li encanta sortir a passejar, olorar-ho tot i disfrutar del món. Amb les persones és un encant: adora rebre carícies i atencions. Té bona relació amb femelles. Un molt bon gos que val la pena que vingueu a conèixer. Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boss es un perro con un carácter buenísimo. Es muy obediente y le encanta salir a pasear, olerlo todo y disfrutar del mundo. Con las personas es un encanto: adora recibir caricias y atenciones. Tiene buena relación con hembras. Un muy buen perro que merece la pena que vengáis a conocer. Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet