CALY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CALY

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 24d

In shelter since

28-11-2020

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

36462


Description

CATALÀ:
En Caly és un gos molt jove i amb molta energia. Si no et coneix és una mica desconfiat, però de seguida reacciona i es mostra carinyós i divertit. A més, passeja molt bé amb tot el voluntariat! Pot conviure amb femelles sense problemes. És un bon gos per qui busquem una família activa que li pugui donar tot el joc, passejos i amor que necessita. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Caly es un perro muy joven y con mucha energía. Si no te conoce es un poco desconfiado, pero enseguida reacciona y se muestra cariñoso y divertido. Además, pasea muy bien con todo el voluntariado! Puede convivir con hembras sin problemas. Es un buen perro para el que buscamos una familia activa que le pueda dar todo el juego, paseos y amor que necesita. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet