hello! my name is

BUBA

Breed

Bulldog americà

Size

Large

Age

7y 10m 29d

In shelter since

20-01-2020

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36368


Description

CATALÀ:

La Buba és una gossa que nosaltres trobem preciosa. Sabem que va ser criada de petita a una casa juntament amb el Kaos, però quan no se'n van poder fer càrrec els van donar tots dos a un tercer. El tracte d'aquesta darrera família va ser molt dur, i la Buba ha tret de la seva experiència de vida un caràcter desconfiat... De mica en mica va aprenent a confiar en nosaltres, i farem tot el possible perquè entengui que, d'ara endavant, ja no ha de tenir por de res.... Amb els altres gossos sí que hi té una bona convivència. Si li voleu donar a la preciosa Buba l'oportunitat de ser feliç, la podeu venir a conèixer directament al refugi o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Buba es una perra que nosotros encontramos preciosa. Sabemos que fue criada de pequeña en una casa junto con Kaos, pero cuando no se pudieron hacer cargo los dieron a ambos a un tercero. El trato de esta última familia fue muy duro, y Buba ha sacado de su experiencia de vida un carácter desconfiado... Poco a poco va aprendiendo a confiar en nosotros, y haremos todo lo posible para que entienda que, de ahora en adelante, ya no tiene que tener miedo de nada.... Con los demás perros sí que tiene una buena convivencia. Si le queréis dar a la preciosa Buba la oportunidad de ser feliz, la podéis venir a conocer directamente al refugio o podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet