hello! my name is

SAR

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 9m 20d

In shelter since

04-07-2020

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36296


Description

CATALÀ:
Un gos que cada dia ens estima més... En Sar és molt jovenet. Quan va arribar al refugi estava molt desubicat i espantat, però de mica en mica en Sar ens ha demostrat que és un gos molt bo amb les persones. Amb la resta de gossos no hi té massa bona relació i per aixo el recomanem com a 'fill únic'. Si li voleu donar a aquest magnífic gos l'oportunitat de viure en família i oblidar el seu passat d'abandonament, podeu escriure a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder posar-nos en contacte amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Un perro que cada día que pasa nos quiere más... Sar es muy jovencito. Cuando llegó al refugio estaba muy desubicado y asustado, pero poco a poco nos ha demostrado que es un perro muy bueno con las personas. Con el resto de perros no tiene muy buena relación, y por eso lo recomendamos como 'hijo único'. Si le queréis dar a este magnífico perro la oportunidad de vivir en familia y olvidar su pasado de abandono, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet