SAR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SAR

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 23d

In shelter since

04-07-2020

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

36296


Description

CATALÀ:
En Sar és un gos jove, amb tota una vida al davant. Quan va arribar al refugi estava molt desubicat i espantat, però de mica en mica ens ha demostrat que és un gos molt bo amb les persones, tot i que fins que no et coneix es mostra força desconfiat. És un gos que necessita agafar vincle, per la qual cosa si algú li vol donar una oportunitat, el més adequat serà que vagi venint al refugi per anar-lo coneixent. Actualment en Sar conviu amb una femella sense problemes (amb mascles s'hauria de provar fent una bona adaptació). Hi ha dues coses a les quals té pànic: als senyors grans d'edat i als pals, cosa que ens parla molt del tipus de vida que tenia abans d'arribar a la protectora.... També protegeix molt el menjar, o sigui que millor que no hi hagi nens a casa, per lo imprevisibles que poden ser. Sabem que el bo del Sar ho té molt difícil, però si li voleu donar l'oportunitat de viure en família i oblidar el seu passat d'abandonament i maltractament, podeu escriure a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder posar-nos en contacte amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sar es un perro joven, con toda una vida por delante. Cuando llegó al refugio estaba muy desubicado y asustado, pero poco a poco nos ha demostrado que es un perro muy bueno con las personas, aunque hasta que no te conoce se muestra bastante desconfiado. Es un perro que necesita coger vínculo, por lo que si alguien le quiere dar una oportunidad, lo más adecuado será que vaya viniendo al refugio para irlo conociendo. Actualmente Sar convive con una hembra sin problemas (con machos se tendría que probar haciendo una buena adaptación). Hay dos cosas a las que tiene pánico: a los hombres mayores y a los palos, cosa que nos habla mucho del tipo de vida que tenía antes de llegar a la protectora.... También protege mucho la comida, o sea que mejor que no haya niños en casa, por lo imprevisibles que pueden ser. Sabemos que el bueno de Sar lo tiene muy difícil, pero si le queréis dar la oportunidad de vivir en familia y olvidar su pasado de abandono y maltrato, podéis escribir a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder posarnos en contacto con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet