hello! my name is

RIDE

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

6y 9m 19d

In shelter since

07-12-2019

Color

Blanc-marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

36187


Description

CATALÀ:

En Ride no ho està passant gens bé al refugi, està molt intranquil i no s'acaba d'adaptar a la seva nova situació... Amb les persones és un gos molt bo i busca la nostra companyia, però no li agraden massa els altres gossos... El bo del Ride necessita tornar a viure en família i rebre tot l'amor i companyia que es mereix... Si el voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Ride no lo está pasando nada bien en el refugio, está muy intranquilo y no se acaba de adaptar a su nueva situación... Con las personas es un perro muy bueno y busca nuestra compañía, pero no le gustan demasiado los otros perros... El bueno de Ride necesita volver a vivir en familia y recibir todo el amor y compañía que se merece... Si lo queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet