KASS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KASS

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

9y 9m 18d

In shelter since

07-07-2020

Color

Tigrat-blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

35307


Description

CATALÀ:
La Kass és una gossa molt bona i carinyosa amb persones. En el refugi convivia amb el seu company, en Titi, però en general és una mica rondinaire amb els altres gossos. Ara mateix està amb una família d'acollida i no volem que hagi de tornar mai més a un refugi d'animals: és una gossa sènior que necessita molt d'amor i tranquil·litat. Si la voleu adoptar, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kass es una perra muy buena y cariñosa con personas. En el refugio convivía con su compañero, Titi, pero en general es un poco gruñón con los demás perros. Ahora mismo está con una familia de acogida y no queremos que tenga que volver nunca más a un refugio: es una perra sénior que necesita mucho amor y tranquilidad. Si la queréis adoptar, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet