hello! my name is

SHOEI ARA MULLER

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

6y 4m 25d

In shelter since

01-06-2019

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34979


Description

CATALÀ:

En Shoei (Muller) és un gos adorable: li encanta tenir contacte amb les persones i, a més, té molt bona relació amb la resta de gossos. Durant el passeig estira una mica, és un gos amb certa força, però res que no es pugui controlar amb una miqueta de temps i dedicació. El bo del Shoei està esperant una oportunitat per demostrar que és un gran gos i que, sobretot, té molt d'amor per donar. Si li voleu donar una oportunitat, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint  a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Shoei (Muller) es un perro adorable: le encanta tener contacto con las personas y, además, tiene muy buena relación con el resto de perros. Durante el paseo estira un poco, es un perro con cierta fuerza, pero nada que no se pueda controlar con un poco de tiempo y dedicación. El bueno de Shoei está esperando una oportundad para demostrar que es un gran compañero y que, sobre todo, tiene mucho amor para dar. Si le queréis dar esa oportunidad, lo podéis venir a conocer directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet