hello! my name is

THEO

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

5y 6m 26d

In shelter since

25-03-2019

Color

Blanc-marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34506


Description

CATALÀ:
En Theo ja fa temps que és amb nosaltres. És un gos que no s'acaba d'adaptar al refugi, està molt estressat... Si no et coneix, és una mica desconfiat, però quan et coneix i t'agafa confiança és un gos molt bo. Amb una molt bona adaptació, no descartem que pugui conviure amb femelles, tot i que és una mica protector. En Theo és un bon gos que necessita sortir del refugi... Si li voleu donar una oportunitat, tindreu el nostre suport per ajudar-vos en la seva adaptació. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Theo ya lleva bastante tiempo con nosotros. Es un perro que no se acaba de adaptar al refugio, está muy estresado... Si no te conoce, es un poco desconfiado, pero cuando te conoce y te coge confianza es un perro muy bueno. Con una muy buena adaptación, no descartamos que pueda convivir con hembras, aunque es un poco protector. Theo es un buen perro que necesita salir del refugio... Si le queréis dar una oportunidad, tendréis nuestro apoyo para ayudaros en su adaptación. Si queréis conocer al bueno de Theo, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet