hello! my name is

ICE

Breed

Bullterrier

Size

Medium

Age

11y 4m 25d

In shelter since

10-03-2019

Color

Blanc-negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34373


Description

CATALÀ:

Una adopció molt especial i molt urgent... Sabem que serà molt difícil, però res és impossible...   L'Ice és un bull terrier de 10 anys. No pot conviure ni amb més gossos ni amb gats. I el més important i el que més ens preocupa, té un problema greu a la pell que a un refugi no podem controlar. Necessita una família que li vulgui donar una dieta casolana per recuperar-se. A més necessita ser banyat dos cops per setmana.... Què té de bo l'Ice? És un gos extremadament bo i agraït amb les persones. Qui l'adopti tindrà un company de vida fidel i entranyable... Sabem que és molt difícil, però ho hem d'intentar: l'Ice necessita sortir del refugi... Ja és un gos gran d'edat i si segueix al centre potser el perdem... Si el podeu ajudar, envieu un correu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Una adopción muy especial y muy urgente... Sabemos que será muy difícil, pero nada es imposible...   Ice es un bullterrier de 10 años. No puede convivir ni con más perros ni con gatos. Y lo más importante y lo que más nos preocupa, tiene un problema grave en la piel que en un refugio no podemos controlar. Necesita una dieta casera para recuperarse. Además necesita ser bañado dos veces por semana.... Ice es un perro extremadamente bueno y agradecido con las personas. Sabemos que es muy difícil, pero lo tenemos que intentar: Ice necesita salir del refugio... Ya es un perro mayor y si sigue en el centro quizás lo perderemos... Si lo podéis ayudar, escribid  a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet