hello! my name is

TOBY

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

7y 8m 29d

In shelter since

08-08-2018

Color

Canyella

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32745


Description

CATALÀ:

En Toby és un gos de molt bon caràcter, molt bo amb els altres gossos i molt agraït amb les persones. Té un punt independent, però és molt intel·ligent i quan et coneix demostra que és un gos fantàstic. Si esteu pensant a portar un amic de quatre potes a casa, val la pena que el vingueu a conèixer: és un bon gos! Podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Toby es un perro de muy buen carácter, muy bueno con los otros perros y muy agradecido con las personas. Tiene un punto independiente, pero es muy inteligente y cuando te conoce demuestra que es un perro fantástico. Si estáis pensando llevar a casa un amigo de cuatro patas, vale la pena que lo vengáis a conocer: es un buen perro! Podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet