GOKU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GOKU

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 9m 6d

In shelter since

31-07-2019

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32725


Description

CATALÀ:
En Goku és amb nosaltres des de l'any 2018. És un gos invisible i condemnat a viure en una gàbia tret que algú es fixi en ell i vulgui donar-li una oportunitat... En Goku és un gos noble amb els seus, desconfiat al principi, però agafa confiança molt ràpidament. Sempre ha estat reactiu al moviment, per la qual cosa, sumat al seu tamany i força, ningú ha volgut assumir el repte. Portem mesos treballant aquesta reactivitat al moviment i ha deixat de bordar a cotxes, gairebé sempre ignora a les bicis i ja pot passejar per entorn urbà sense reaccionar. Ara estem treballant reactivitat cap a altres gossos, a gossos tensos i que amenacen. Aquest treball fora del refugi seria més senzill. Necessitem per a Goku una família que visqui en zona no gaire urbana i que vulgui aprendre i seguir les pautes que li donem per a l'adaptació. En Goku necessita ajuda... Si voleu ajudar-lo i assumir el repte, des de la protectora us donarem tot el suport necessari. Podeu preguntar pel Goku prement el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Goku está con nosotros desde el año 2018. Es un perro invisible y condenado a vivir en una jaula a no ser que alguien se fije en él y quiera darle una oportunidad... Goku es un perro noble con los suyos, desconfiado al pricnipio, pero coge confianza muy rápido. Siempre ha sido reactivo al movimiento, por lo que, junto a su gran tamaño y fuerza, nadie ha querido asumir el reto. Llevamos meses trabajando esta reactividad al movimiento y ha dejado de ladrar a coches, casi siempre ignora a las bicis y ya puede pasear por entorno urbano sin reaccionar. Ahora estamos trabajando reactividad hacia otros perros, a perros tensos y que amenazan. Este trabajo fuera del refugio sería más sencillo. Necesitamos para Goku una familia que viva en zona no muy urbana que quiera aprender y seguir las pautas que le demos para la adaptación. Goku necesita ayuda... Si queréis ayudarle y asumir el reto, desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario. Podéis preguntar por Goku pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet