GOKU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GOKU

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 3m 11d

In shelter since

31-07-2019

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

32725


Description

CATALÀ:
En Goku és un gos molt jovial, molt intel·ligent i molt guapo. Amb la gent és boníssim, i conviu perfectament amb femelles. És un molt bon gos que només necessita trobar una família que se l'estimi molt i no el torni  abandonar... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Goku es un perro muy jovial, muy inteligente y muy guapo. Con la gente es buenísimo, y convive perfectamente con hembras. Es un muy buen perro que sólo necesita encontrar una familia que se lo quiera mucho y no lo vuelva abandonar... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet