hello! my name is

POSEIDON

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 2m 26d

In shelter since

03-08-2018

Color

Marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32614


Description

CATALÀ:
En Poseidon és un gos imponent: és impossible no fixar-se en ell. A més a més és un gos amb un caràcter molt bo amb les persones. Amb els altres gossos li costa una mica la convivència, però quan surt al pati, juga i comparteix espai amb altres gossos i gosses. Estem segurs que amb una adequada adaptació podria conviure a una casa amb un altre gos o gossa. És un bon gos per qui busquem un adoptant que vulgui un company fidel de quatre potes. Si voleu conèixer el guapíssim Poseidon, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Poseidón es un perro imponente: es imposible no fijarse en él. Además es un perro con un carácter muy bueno con las personas. Con los otros perros le cuesta un poco la convivencia, pero cuando sale al patio, juega y comparte espacio con otros perros y perras. Estamos seguros que con una adecuada adaptación podría convivir en una casa con otro perro o perra. Es un buen 'chico' para el que buscamos un adoptante que quiera un compañero fiel de cuatro patas. Si queréis conocer el guapísimo Poseidón, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet