hello! my name is

FROS

Breed

Mestis dogo argenti

Size

Large

Age

3y 7m 25d

In shelter since

13-04-2019

Color

Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32612


Description

CATALÀ:

En Fros és un gos amb un passat difícil... Va ser comprat de cadell i va créixer a base de cops i ordres... Finalment, com no podia ser d'una altra manera, ha acabat a un refugi... Ara la seva adopció és molt complicada... Necessita algú que tingui la paciència i la capacitat per ensenyar al Fros una altra manera de relacionar-se amb el món i amb la gent... Si algú el vol ajudar, rebrà tot el suport necessari per part de la protectora. Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Fros es un perro con un pasado difícil... Fue comprado de cachorro y creció a base de golpes y órdenes... Finalmente, como no podía ser de otro modo, ha acabado en un refugio... Ahora su adopción es muy complicada... Necesita a alguien que tenga la paciencia y la capacidad para enseñar a Fros otra manera de relacionarse con el mundo y con la gente... Si alguien lo quiere ayudar, recibirá todo el apoyo necesario por parte de la protectora. Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet