hello! my name is

FIONA

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 1m 19d

In shelter since

02-05-2018

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32520


Description

CATALÀ:

La Fiona és una gosseta amb un caràcter boníssim! És carinyosa fins a dir prou amb les persones, de fet només busca el contacte humà. És molt juganera i li encanten les pilotes, però no té massa bona relació amb els altres gossos. Busquem per a ella una família que li pugui donar tot l'amor i tot el joc que necessita. Si esteu buscant una bona companya de vida, la podeu venir a conèixer directament al refugi, o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Fiona es una perrita con un carácter buenísimo! Con las personas es cariñosa hasta decir basta, de hecho no para de buscar el contacto humano. Es muy juguetona y le encantan las pelotas, pero no tiene muy buena relación con otros perros. Buscamos para ella una familia que le pueda dar todo el amor y todo el juego que necesita. Si estáis buscando una compañera de vida, la podéis venir a conocer al refugio, o podeis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet